
מקפא פירות ויוגורט מהיר ומשגעהחג עוד שנייה כאן ועדיין לא התארגנתם על קינוח? הכל טוב - ארגנו לכם פה את הגלידה הכי קלילה (בכל זאת, ארוחת חג) והכי מהירת הכנה שיש. אז שבו רגע, תנשמו עמוק, באמת שהכל בסדר![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שומרים בצד חתיכת מנגו אחת או חופן פירות יער, ואת השאר טוחנים בבלנדר עם הסוכר, המייפל או הדבש עד לקבלת נוזל חלק וסמיך (אם בחרתם להכין את שני סוגי הגלידה, טוחנים כל סוג בנפרד). 2מערבבים את הפרי הטחון עם היוגורט. סורבה מנגו ויוגרט יווני|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל3מקציפים את השמנת המתוקה לקבלת קצפת. מוסיפים את תערובת הפירות והיוגורט ומערבבים לתערובת אחידה. טועמים ומוסיפים מתיקות אם צריך. קחו בחשבון שהמתיקות מתעמעמת בהקפאה, אז בשלב הזה כדאי שהתערובת תרגיש לכם אפילו מתוקה מדי. 4מעבירים לתבנית או כלי מתכתי אחר ומקפיאים. * הקפאתם, וגיליתם שהמקפא לא מתוק מספיק? זה ראש השנה, אל תתביישו להגיש אותו עם זילוף נאה של דבש, כמו בתמונה. למה להתלבט? פשוט תכינו את שניהם|צילום: אמיר מנחם, mako אוכלתגיות:סורבה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |