אוכל
אוכל

מקפא פירות ויוגורט מהיר ומשגע

החג עוד שנייה כאן ועדיין לא התארגנתם על קינוח? הכל טוב - ארגנו לכם פה את הגלידה הכי קלילה (בכל זאת, ארוחת חג) והכי מהירת הכנה שיש. אז שבו רגע, תנשמו עמוק, באמת שהכל בסדר

|mako אוכל| פורסם14:15
סורבה פירות יער ויוגרט יווני (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.3193reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 מנגו מאיה גדולים או 250 גרם פירות יער
  • 4 כפות סוכר, מייפל או דבש
  • 1 גביע יוגורט יווני (130 גרם)
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה

אופן ההכנה:

1שומרים בצד חתיכת מנגו אחת או חופן פירות יער, ואת השאר טוחנים בבלנדר עם הסוכר, המייפל או הדבש עד לקבלת נוזל חלק וסמיך (אם בחרתם להכין את שני סוגי הגלידה, טוחנים כל סוג בנפרד).

2מערבבים את הפרי הטחון עם היוגורט.

>> כל המתכונים לראש השנה

סורבה מנגו ויוגרט יווניסורבה מנגו ויוגרט יווני|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

3מקציפים את השמנת המתוקה לקבלת קצפת. מוסיפים את תערובת הפירות והיוגורט ומערבבים לתערובת אחידה. טועמים ומוסיפים מתיקות אם צריך. קחו בחשבון שהמתיקות מתעמעמת בהקפאה, אז בשלב הזה כדאי שהתערובת תרגיש לכם אפילו מתוקה מדי.

4מעבירים לתבנית או כלי מתכתי אחר ומקפיאים.

* הקפאתם, וגיליתם שהמקפא לא מתוק מספיק? זה ראש השנה, אל תתביישו להגיש אותו עם זילוף נאה של דבש, כמו בתמונה.

סורבה פירות יער, מנגו ויוגרט יוונילמה להתלבט? פשוט תכינו את שניהם|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
תגיות:סורבה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il