
טרייפל וניל עם פירות טריים וקרם יוגורטרוצים לארגן לעצמכם אחה"צ טעים במיוחד בבריכה? זה פשוט: מכינים את הקינוח המהמם הזה בכלי חד פעמי, מקפיאים למשך שעה או מקררים לילה מראש ומביאים לבריכה בצידנית. אפילו הילדים לא יבקשו ארטיק |
המצרכים (8 מנות):לגביע חד פעמי בקוטר 20 ס"מ:
לקרם יוגורט:
אופן ההכנה:1מערבבים את הפירות עם לימון (מיץ וקליפה מגוררת) וסוכר. משהים 10 דקות. 2מכינים קרם יוגורט: מקציפים את היוגורט עם שמנת מתוקה, סוכר ותמצית וניל 2-3 דקות עד לקבלת קרם. 3מרכיבים את הטרייפל: מניחים שכבה ראשונה של עוגה (או בישקוטים) בתחתית הגביע החד פעמי, ומפזרים עליה שליש מכמות הפירות עם מעט מהנוזלים שהצטברו בכלי. יוצקים מעל חצי מכמות קרם היוגורט, מניחים שכבה שנייה של עוגה, פירות, שוב קרם, שוב עוגה ושוב פירות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |