1מבשלים את העדשים בסיר עם הרבה מים 15 דקות, עד לריכוך ראשוני. מסננים.
2מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל 10 דקות על להבה בינונית-נמוכה עד שהוא זהוב ויפה. מוציאים כשלושת רבעי מכמות הבצל.
3מוסיפים לסיר את העדשים והפתיתים ומטגנים יחד 3 דקות.
4מוסיפים 2 וחצי כוסות מים רותחים ומתבלים בכמון ומלח. מכסים ומבשלים רבע שעה על להבה נמוכה. בודקים את מצב העדשים – אם הן עדיין לא התרככו מוסיפים עוד חצי כוס מים רותחים וממשיכים לבשל.
5לפני ההגשה מערבבים את היוגורט עם השום והזעתר. מגישים את המג'דרה עם תלולית של בצל מטוגן וקערית של רוטב יוגורט.
>> עוד מתכונים עם יוגורט