
עוגת יוגורט צרפתיתאנחנו מכורים לעוגה הזאת, עם המרקם מצוין והטעם הוונילי מעודן, בדיוק ככה כמו שהיא. מעדיפים להתחכם? אין בעיה: אפשר להוסיף לה שוקולד או קרם וניל, או לחלופין לשדרג אותה לעוגת מייפל פקאן. כל האפשרויות כאן![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית אינגליש קייק (אמיתית, לא חד פעמית):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה. 2מנפים את הקמח עם אבקת האפייה והמלח לתוך קערה. 3מקציפים את הביצים עם הסוכר וקליפת הלימון עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים יוגורט, חמאה מומסת ותמצית וניל. 4מקפלים פנימה את תערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. 5יוצקים לתבנית ואופים 50 דקות, או עד שהעוגה זהובה ויציבה וקיסם שננעץ בה יוצא יבש עם פירורים לחים. 6מצננים על רשת. אפשרויות גיוון: *עוגת יוגורט עם קרם וניל ופרי טרי:מקציפים שמנת מתוקה עם 2 כפות אינסטנט פודינג וניל ו-2 כפות סוכר. חותכים את העוגה באמצע לרוחבה, ממלאים בקרם, מוסיפים פרוסות פרי כמו תות ואפרסק או חצאי דובדבנים או ענבים. מצפים את העוגה ביתרת הקרם ומקשטים בפירות. * עוגת יוגורט, פטל ושוקולד לבן:מוסיפים לתערובת העוגה 100 גרם פטל קפוא מופשר ו-50 גרם שבבי שוקולד לבן. אופים באותו אופן. * עוגת יוגורט, פקאן ומייפל:יוצקים את תערובת העוגה לתבנית, מפזרים חצי כוס פקאנים קצוצים גס מעל לבלילה ואופים. אחרי שהעוגה יוצאת מהתנור יוצקים עליה 3 כפות מייפל בעודה חמה ומניחים לו לבעבע ולהיספג בתוכה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |