אוכל
אוכל

סלט קישואים ביוגורטחינה

זה יהפוך להיות הסלט הקבוע שלכם: מצע של יוגורט שעליו אחד הסלטים היותר טעימים שיש - קישואים חמים, ביצה קשה, זילוף של טחינה, טבעות צ'ילי ובצל ירוק מעל. שמישהו ירוץ להביא לחם טרי

|mako אוכל| פורסם07:36
סלט קישואים עם יוגורטחינה (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
Rating:4130reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול, קלוף, חצוי ופרוס לסהרונים
  • 3 קישואים, חתוכים לקוביות
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 ביצים קשות, מפוררות או חתוכות לקוביות

להגשה:

  • 1 גביע (200 גרם) יוגורט 3 אחוזי שומן או יווני
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • צ'ילי אדום קצוץ (לא חובה)
  • בצל ירוק, קצוץ

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הקישואים והשום ומטגנים כ-5 דקות, עד שגם הם מזהיבים. מתבלים במלח ופלפל ומכסים להמשך ריכוך עוד 2-3 דקות.

2מורידים מהכיריים, מוסיפים ביצים קשות ומערבבים.

3מורחים יוגורט על צלחת ההגשה, עורמים מעליו את הסלט החמים ומטפטפים טחינה גולמית מלמעלה. מפזרים צ'ילי ו/או בצל ירוק, ומגישים עם חלה או לחם לניגוב.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il