
מאפינס יוגורט ונוטלההגענו לתקופה הזאת בשנה שבה ילדים והורים חייבים להסתדר, אז הנה: מאפינס יוגורט קלילים ועסיסיים בחצי שעת עבודה שהגדולים יאהבו, עם מלית נוטלה שהילדים ישתגעו. הנה לכם שלום בית מתוק במיוחד![]() צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית 12 שקעים:
למלית:
לציפוי (לא חובה):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את השקעים בעטרות נייר או משמנים היטב. 2מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והסוכר בקערה גדולה. 3בקערה שנייה מערבבים את הביצים, השמן, הווניל והיוגורט. 4מוסיפים את התערובת הרטובה לקערה הראשונה ומערבבים כמה שפחות - רק עד שלא רואים יותר קמח. אם יש גושים בבלילה אל תתרגשו, זה בסדר. 5יוצקים חצי מכמות הבלילה עד לחצי מנפח השקעים. מוסיפים לכל שקע כפית נוטלה, יוצקים את שאר הבלילה ומערבבים מעט. אם רוצים מפזרים מעל את אגוזי הלוז. 6אופים כ-25 דקות או עד שקיסם שננעץ במאפינס יוצא יבש עם פירורים לחים. >> לפרק הראשון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לסלט סלק מטריף>> לפרק השני של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכונים לקציצות דג בקארי וקיש תרד כמו שצריך>> לפרק השלישי: "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לעוגתיוגורטלימונית![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |