אוכל
אוכל

מאפינס יוגורט ונוטלה

הגענו לתקופה הזאת בשנה שבה ילדים והורים חייבים להסתדר, אז הנה: מאפינס יוגורט קלילים ועסיסיים בחצי שעת עבודה שהגדולים יאהבו, עם מלית נוטלה שהילדים ישתגעו. הנה לכם שלום בית מתוק במיוחד

|mako אוכל| פורסם11:26
מאפינס יוגורט (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
Rating:4.5139reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית 12 שקעים:

  • 1 וחצי כוסות (210 גרם) קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • שני שליש כוס (130 גרם) סוכר
  • 2 ביצים
  • שליש כוס (80 מ"ל) שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 גביעי יוגורט יווני (130 גרם כל אחד)

למלית:

  • חצי עד שני שליש כוס נוטלה

לציפוי (לא חובה):

  • חופן אגוזי לוז, קצוצים גס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את השקעים בעטרות נייר או משמנים היטב.

2מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והסוכר בקערה גדולה.

3בקערה שנייה מערבבים את הביצים, השמן, הווניל והיוגורט.

4מוסיפים את התערובת הרטובה לקערה הראשונה ומערבבים כמה שפחות - רק עד שלא רואים יותר קמח. אם יש גושים בבלילה אל תתרגשו, זה בסדר.

5יוצקים חצי מכמות הבלילה עד לחצי מנפח השקעים. מוסיפים לכל שקע כפית נוטלה, יוצקים את שאר הבלילה ומערבבים מעט. אם רוצים מפזרים מעל את אגוזי הלוז.

6אופים כ-25 דקות או עד שקיסם שננעץ במאפינס יוצא יבש עם פירורים לחים.

>> עוד מתכונים עםיוגורט

>> לפרק הראשון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לסלט סלק מטריף
>> לפרק השני של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכונים לקציצות דג בקארי וקיש תרד כמו שצריך
>> לפרק השלישי: "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לעוגתיוגורטלימונית
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il