
קציצות עדשים חריפות עם יוגורטאל תטעו בקציצות האלה - הן נראות תמימות אבל בתוכן מסתתרת אש יוקדת ונפלאה. כמה טוב שיש את רוטב היוגורט הזה, שמרגיע קצת את הלשון בין ביס לביס![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לטיגון:
להגשה:
אופן ההכנה:1אם יש זמן משרים את העדשים לילה מראש. אם אין זמן, מבשלים את העדשים כרבע שעה בסיר עם מים עד לריכוך חלקי. מסננים ומצננים. 2מעבירים את העדשים ואת שאר מרכיבי הקציצות למעבד מזון. מרסקים בפולסים קצרים עד לקבלת מחית גסה. 3מחממים שמן ומטגנים קציצת ניסיון. טועמים ומתקנים את התיבול כך שיתאים לכם בדיוק. 4יוצרים מהתערובת קציצות פחוסות ומטגנים כ-2-3 דקות מכל צד. 5מגישים עם יוגורט מתובל במיץ וקליפת לימון. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |