
כרובית ביוגורט וזעתריש שילובים שפשוט הולכים טוב יחד. כרובית אפויה ויוגורט חמצמץ - כמה פשוט ככה נפלא, מה יש עוד להוסיף? התשובה היא זעתר. כן כן, כפית קטנה של זעתר לוקחת את המנה הזאת לעולם אחר![]() צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל |
אופים את הכרובית המאודה בשלמותה, עדיף עם גבעולים, עד להזהבה. מלבישים אותה בגלימה לבנה של יוגורט מתובל בזעתר, ומקבלים מנה יפת תואר, קלילה וטעימה להפליא, שמתאימה כמו כפפה לערבים החמים. המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מבשלים את הכרובית בסיר עם מי מלח במשך 15 דקות, לריכוך ראשוני בלבד. 3מעבירים את הכרובית השלמה לתבנית, מורחים בשמן זית וממליחים. 4אופים חצי שעה או עד שהכרובית זהובה באופן אחיד ויפה. 5מעבירים את הכרובית לכלי הגשה. מערבבים את היוגורט למרקם חלק ואחיד. יוצקים על הכרובית, מפזרים את הזעתר ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |