1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
2מערבבים את החומרים הרטובים (יוגורט, שמן, מיץ וקליפת תפוז, ביצים ותמצית וניל) בקערה. מוסיפים קמח וסוכר ומערבבים רק על להיווצרות בלילה אחידה.
3יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 30-25 דקות, או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים.
4הציפוי: מערבבים את היוגורט עם אבקת הסוכר ויוצקים על העוגה. מכאן והלאה העוגה חייבת להישמר במקרר (לחלופין, אפשר להוסיף את הזיגוג בכל פעם שחותכים חתיכה).
* אפשר להכפיל את המתכון ולאפות בתבנית 24 ס"מ לעוגה גבוהה ומרשימה.
>> עוד מתכונים עם יוגורט