
לחם תירסהבריכה היא הבית השני שלנו בקיץ הנוכחי, אבל היא גם ידועה כמרעיבת ילדים בטוחה. בטח לכאלה ששוכחים לאכול, יוצאים מהמים ושואלים מה יש לטרוף. אז הנה, יש מה לטרוף, והוא טעים ומוכן בצ'יק. אפשר לחזור למים![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :לאינגליש קייק גדולה או 12 מאפינס:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2מערבבים את כל חומרי הגלם היבשים בקערה. 3מערבבים את כל חומרי הגלם הרטובים בקערה נוספת. 4מוסיפים את הרטובים ליבשים ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה וללא גושי קמח. 5יוצקים לתבנית משומנת (או לתבנית שקעים משומנת). 6אופים כ-20-25 דקות לתבנית מאפינס או 35 דקות לתבנית רגילה - עד שקיסם שננעץ במרכז הלחם יוצא יבש ונקי. 7מצננים ומגישים. הכי טעים לאכול את הלחם עם אבוקדו ופלפלים קלויים, ואם לא אוכלים אותו מיד מומלץ לקלות בטוסטר. * רוצים לגוון? אפשר להוסיף לתערובת גם פלפל חריף, ואפילו לתבל בעשבי התיבול שאתם הכי אוהבים (עירית, תימין או אורגנו). תגיות:לחם תירס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |