מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

עוגת פיצוחים ב-10 דקות עבודה

שקדים, צימוקים, פקאנים, קקאו ועוד לא מעט הפתעות מחכות לכם בתוך העוגה הנהדרת הזאת. תתחילו עכשיו, ובתוך פחות משעה (כולל אפייה ואפילו צינון) היא תחכה לכם על השולחן

|mako אוכל| פורסם07:10

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:

  • 4 ביצים
  • שלושת רבעי כוס סוכר
  • כוס יוגורט בטעם טבעי
  • שלושת רבעי כוס שמן קנולה
  • 2 כוסות קמח תופח

לתערובת הפיצוחים:

  • 2 כפות קקאו
  • חצי כוס פקאן מסוכר קצוץ
  • חצי כוס שקדים לא קלויים קצוצים
  • 3 כפות סוכר חום
  • כפית קינמון
  • 3 כפות קוקוס
  • 4 כפות צימוקים

לעיטור:

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מערבבים יחד בקערה את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה (מתחילים עם ביצה אחת ומוסיפים את השאר בהדרגה). מוסיפים יוגורט ושמן קנולה ומקציפים.

2מקפלים את הקמח התופח לתוך התערובת ונזהרים לא לערבב יותר מדי.

3מערבבים את כל הפיצוחים בקערה.

4מרפדים את התבנית בנייר אפייה ושופכים מחצית מהבלילה. מפזרים מחצית מתערובת הפיצוחים, שופכים את יתר הבלילה ומפזרים מעל את החצי השני של הפיצוחים.

5אופים בחום של 170 מעלות כ-30 דקות, מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il