מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

פסטייה עם פרגיות, תבלינים וצנוברים

אנחנו מבינים איך זה שעוגה בחושה זה משהו שלוקח רק 10 דקות עבודה, אבל פסטייה? עם עוף ומלא הפתעות מלוחות-מתוקות? אז כן, פסטייה של עלי פילו ב-10 דקות עבודה, והיא טעימה שחבל על הזמן

|mako אוכל| פורסם10:44

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • קילו פרגיות, קצוצות
  • חצי כוס חמוציות מיובשות
  • חצי כוס צנוברים
  • 1 כפית בהרט
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 חבילת עלי פילו, מופשרת לילה במקרר
  • תרסיס שמן

לציפוי:

  • סילאן
  • קינמון
  • מעט אבקת סוכר
  • חצי כוס צנוברים קלויים

אופן ההכנה:

1מחממים את שמן הקנולה במחבת רחבה ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הפרגיות, החמוציות, הצנוברים והתבלינים ומטגנים תוך ערבוב עד להשחמה. מסירים מהאש.

2לוקחים מהערימה עלה פילו אחד ומרססים בתרסיס שמן (את שאר העלים מכסים במגבת). מקפלים לשניים ומרססים שוב.

3מניחים כ-3 כפות מהמלית במרכז המלבן שהתקבל, מקפלים את הקצוות ומגלגלים לצורת גליל.

4מרססים שוב בספריי שמן ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו.

5אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד להשחמה. מפזרים מעל אבקת סוכר, קינמון, סילאן וצנוברים, ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il