מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

לאפות ביתיות

אתם אלופי השקשוקה, מלכי החביתות, נסיכי החומוס - אבל מה שווים כל אלה בלי הבצק שלצידם? אם בא לכם להשקיע עד הסוף או שסתם חיסלתם את כל הפחמימות בבית - קבלו לאפות מעולות שמכינים במחבת בכלום עבודה

|mako אוכל| פורסם09:43
לאפות ב-10 דקות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 4 כוסות קמח לבן
  • כף סוכר
  • כף שמרים
  • כפית גדושה מלח
  • 2 כוסות מים פושרים
  • 5 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה בצורה ידנית או במיקסר עם וו לישה את הקמח, הסוכר והשמרים. יוצרים גומה ושמים בתוכה את המלח, המים ושמן הזית.

2לשים הכל יחד עד לקבלת בצק אחיד. מניחים את הבצק בצד (מכוסה) להתפחה של כ-40 דקות.

3לשים שוב את הבצק על משטח מקומח ומחלקים אותו לכדורים בגודל תפוז.

4מרדדים כל כדור לעלה דק ומניחים על מחבת חמה אותה משמנים במעט שמן זית. מכסים את המחבת ל-2 דקות והופכים צד.

5עורמים את הלאפות המוכנות על משטח ומכסים במגבת.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il