
לאפות ביתיותאתם אלופי השקשוקה, מלכי החביתות, נסיכי החומוס - אבל מה שווים כל אלה בלי הבצק שלצידם? אם בא לכם להשקיע עד הסוף או שסתם חיסלתם את כל הפחמימות בבית - קבלו לאפות מעולות שמכינים במחבת בכלום עבודהאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם16/07/1709:43 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה בצורה ידנית או במיקסר עם וו לישה את הקמח, הסוכר והשמרים. יוצרים גומה ושמים בתוכה את המלח, המים ושמן הזית. 2לשים הכל יחד עד לקבלת בצק אחיד. מניחים את הבצק בצד (מכוסה) להתפחה של כ-40 דקות. 3לשים שוב את הבצק על משטח מקומח ומחלקים אותו לכדורים בגודל תפוז. 4מרדדים כל כדור לעלה דק ומניחים על מחבת חמה אותה משמנים במעט שמן זית. מכסים את המחבת ל-2 דקות והופכים צד. 5עורמים את הלאפות המוכנות על משטח ומכסים במגבת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |