אוכל
אוכל

מג'דרה מנצחת

עם קציצות או שניצל, לבד או עם יוגורט - אחד היתרונות של מג'דרה הוא שהיא מתאימה ללוות כמעט כל מנה (היי, אפילו סלט!), אבל נהדרת גם בפני עצמה. הנה מתכון מנצח לאחת הכוכבות הכי גדולות במטבח שלנו

|mako אוכל| פורסם07:26
Rating:4136reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

  • רבע כוס שמן זית
  • 4 בצלים גדולים, קצוצים דק
  • 1 כף גדושה כמון
  • 2 כפיות מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית בהרט
  • חצי כפית קינמון
  • 2 ורבע כוסות מים רותחים
  • 2 כוסות עדשים קטנות ירוקות או שחורות, מבושלות
  • 1 כוס אורז בסמטי

אופן ההכנה:

1מחממים היטב בסיר רחב את שמן הזית ומטגנים את הבצלים עד להשחמה.

2מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מוסיפים את המים הרותחים ואת העדשים המבושלות ומערבבים.

3מוסיפים את האורז, מערבבים קלות, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.

4מבשלים כ-25 דקות בסיר מכוסה, מסירים מהאש ומשאירים את הסיר מכוסה 5 דקות נוספות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il