
המצרכים :
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל חומרי המלית. 2פורשים עלה של פילו על משטח יבש (בזמן הזה מכסים את שאר העלים במגבת כדי שלא יתייבשו), מרססים בספריי שמן, מקפלים לשניים ומרססים שוב בשמן. 3מסדרים מהמלית לאורך המלבן שנוצר בחלק הקרוב אלינו, מגלגלים את העלה ואז בזהירות מסדרים בצורת שבלול. 4חוזרים על הפעולה עם שאר העלים, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מצפים בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים בחום של 180 מעלות עד שהבצק משחים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |