
ממרח עדשים כתומותתשמעו לנו, את החומוס תשאירו לחומוסיות. בבית תנגבו ממרח עדשים כתומות עם טחינה, שמן זית וכמון - בריא, טעים ומוכן בכלום זמן. במצב רוח להשקיע? תנו עוד 5 דקות לתוספת פטריות וצנובריםאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם24/09/1707:54 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
לתוספת הפטריות:
אופן ההכנה:1במעבד מזון טוחנים את העדשים עם שאר המצרכים לעיסה חלקה יחסית. אם יש צורך מוסיפים קצת ממי הבישול. 2מעבירים לצלחת הגשה. 3מטגנים בשמן זית את קוביות הפטריות כ-4 דקות, ומוסיפים צנוברים ומלח. מסדרים במרכז ממרח העדשים ומקשטים בפטרוזיליה ומעט שמן זית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |