
סלט קפרזהתתפלאו לשמוע, אבל סלטים זה לגמרי הקטע שלנו. כן, למרות כל העוגות והבשרים, אנחנו יודעים להעריך סלט טוב כשאנחנו נתקלים באחד כזה. מה זה סלט טוב אתם שואלים? כזה שמכינים ב-10 דקות והתוצאה כיפית ומפנקת
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 21/05/17 07:56
|
המצרכים :לרוטב:
לסלט:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 2 מערבבים בקערה נפרדת את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) עם העגבניות והבזיליקום עם חצי מהרוטב. מסדרים על מגש שטוח או צלחת הגשה מרשימה ומפזרים מעל את שארית הרוטב. מגישים עם הצנימים או הפוקאצ'ה.
|