אוכל
אוכל

צ'יפס בטטה עם תימין ופרמזן

חולים על צ'יפס בטטה. חולים. ובזכות המתכון הזה הוא גם כל כך קל ומהיר להכנה, שאנחנו ממש לא מצליחים להפסיק לנשנש אותו. התוכנית לטווח הרחוק: להשמיט את הפרמזן ולהכין לארוחת ראש השנה

|mako אוכל| פורסם07:22
Rating:4.8127reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3 בטטות ארוכות לא קלופות, חתוכות לרצועות עבות
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 כפות עלי תימין
  • כפית מלח גס
  • כפית שום גבישי
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס

להגשה:

  • 100 גרם פרמזן, מגורר דק

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את שמן הזית, התימין, המלח, השום והפלפל.

>> כל המתכונים לראש השנה

2מוסיפים את רצועות הבטטה לקערה. מערבבים היטב ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

3מפזרים מעל פרמזן מגורר ואופים בחום של 200 מעלות כ-30 דקות, עד להשחמה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il