אוכל
אוכל

סלט תפוחי אדמה ופול ירוק

כבר שנים שלא החלפנו את סלט תפוחי האדמה שלנו, והנה הגיע המתכון הזה וגרם לנו לעשות את הצעד - בזכות הפול הירוק, זיתי הקלמטה והרוטב הקליל והלימוני. שדרוג מוצלח, פשוט וגם טבעוני לסלט הכי אהוב על השולחן

|mako אוכל| פורסם07:30
Rating:4.561reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות ומבושלים
  • חצי כוס זיתי קלמטה מגולענים
  • 1 כוס פול ירוק, מבושל ומסונן
  • כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 בצלים, חתוכים לרצועות ומטוגנים עד להשחמה

לרוטב:

  • רבע כוס שמן זית
  • כפית עלי תימין
  • כפית מלח גס
  • חצי כוס מיץ לימון
  • כף חומץ בלסמי
  • כפית צ'ילי גרוס יבש
  • פלפל שחור
  • שן שום כתושה

אופן ההכנה:

1מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב.

2שמים בקערה רחבה את מרכיבי הסלט, שופכים את הרוטב ומערבבים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il