מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

טארט קוקוס ושזיפים מהיר ללא גלוטן

אתם לא צריכים להימנע מגלוטן כדי ליהנות מהטארט הזה, זה סתם עוד בונוס. את העיקר תקבלו בעזרת פירורי בצק מעולים ופריכים, שמדגישים את עסיסיות הפרי. כל מה שנשאר הוא לחתוך לעצמכם פרוסה - ולמצוא פינה שקטה

|mako אוכל| פורסם07:27
טארט קוקוס ושזיפים (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לטארט (תבנית מלבנית 11*35):

  • 1 כוס קמח שקדים
  • שלושת רבעי כוס קוקוס טחון
  • רבע כוס סוכר
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 4 כפות שמן קוקוס

למלית:

  • כוס וחצי קוביות שזיפים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים את כל חומרי המלית בקערה ומניחים בצד.

3מכינים את הטארט: מערבלים במעבד מזון את כל החומרים עד לקבלת פירורי בצק גסים (שומרים בצד חצי כוס לשכבת הפירורים העליונה של הטארט).

4מהדקים את פירורי הטארט לתבנית משומנת ומסדרים עליהם את השזיפים (בלי הנוזלים). מפזרים את הפירורים ששמרנו בצד ואופים כ-40 דקות. מצננים.

5מגישים פרוסה חמימה עם או בלי סורבה לימון בצד.

*לא מוצאים שזיפים? גם פטל יעבוד פה מעולה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il