
פריטטה עם בצל, אפונה וגזררוצים לשדרג את החביתה השגרתית של הילדים לארוחת הערב? עצה שלנו: הוסיפו לה ירקות שכולם אוהבים, פזרו קצת גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) והפכו אותה בקלות רבה לפריטטה מפוארת
ענת לבל
| mako אוכל
| פורסם 11/06/17 07:07
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מחממים שמן במחבת עם שוליים המתאימה גם לאפייה בתנור. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך קל, כ-3 דקות. 3 טורפים בקערה את הביצים, השמנת, המלח והפלפל ומוסיפים גזר ושלושת רבעי כוס אפונה. 4 יוצקים את הבלילה למחבת ומפזרים את יתרת האפונה. 5 מטגנים עד שתחתית הפריטטה והשוליים מתייצבים. 6 מפזרים את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע), מעבירים לתנור ואופים 7-8 דקות, עד שהפריטטה יציבה וזהובה.
|