
פריטטה עם בצל, אפונה וגזררוצים לשדרג את החביתה השגרתית של הילדים לארוחת הערב? עצה שלנו: הוסיפו לה ירקות שכולם אוהבים, פזרו קצתגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)והפכו אותה בקלות רבה לפריטטה מפוארתענת לבל|mako אוכל| פורסם11/06/1707:07 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מחממים שמן במחבת עם שוליים המתאימה גם לאפייה בתנור. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך קל, כ-3 דקות. 3טורפים בקערה את הביצים, השמנת, המלח והפלפל ומוסיפים גזר ושלושת רבעי כוס אפונה. 4יוצקים את הבלילה למחבת ומפזרים את יתרת האפונה. 5מטגנים עד שתחתית הפריטטה והשוליים מתייצבים. 6מפזרים את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע), מעבירים לתנור ואופים 7-8 דקות, עד שהפריטטה יציבה וזהובה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |