
שקשוקה שילדים מתים עליהאותנו לעולם לא תצטרכו לשכנע לאכול שקשוקה - הניחו מולנו מחבת כזו מתי שרק תרצו, ואנחנו מבטיחים להסתער עם קסדה ונשק. אצל הילדים שלנו, לעומת זאת, זה קצת פחות פשוט. כלומר, היה פחות פשוט - עד המתכון הזהענת לבל|mako אוכל| פורסם07/06/1707:59 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1במחבת רחבה (ובעלת מכסה) מטגנים את הבצל עד לריכוך קל. מוסיפים את שיני השום, מערבבים קלות ומוסיפים את הפלפלים. מערבבים ומטגנים כ-3 דקות נוספות עד שכל המרכיבים מתרככים. 2מוסיפים את העגבניות ומערבבים למשך 2 דקות. 3מוסיפים את המים והעגבניות המרוסקות, מכסים את המחבת ומבשלים כ-5 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט. 4מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים. מוסיפים מעט מים במידת הצורך. 5יוצרים שקעים ברוטב ומוסיפים את הביצים. מכסים את המחבת ומבשלים את הביצים עד שהן עשויות היטב. 6ממליחים את הביצים ומגישים עם לחם טרי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |