
סלט חלומיכשסלט חלומי עשוי טוב ואוכלים אותו ממש סמוך להגשה - זה אחד הדברים היותר טעימים שיש. החלומי בשיאה כשהיא מותכת וחמימה, אחרת היא נהיית צמיגית וחורקת, אז תהיו מוכנים להכין את הסלט ולזלול אותו מיד![]() צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל |
סלט ירקות ים תיכוני, מועשר בפיסות גבינת החלומי, שהיא גאוות המטבח הקפריסאי. פיסות הגבינה מושחמות על הגריל או מטוגנות במעט שמן זית עד להשחמה ונוספות חמות לסלט הרענן. תזמון.הכי חשוב שכולם יהיו מוכנים לחלומי. משמעות העניין היא שיש להכין את הסלט, הרוטב והסועדים - עוד לפני שצורבים את הגבינה - כי מגישים אותו מיד. הגבינה בשיאה כשהיא חמה, והמרקם הופך צמיגי כשהיא מתקררת. טיפול מקדים בחלומי.מייבשים את הגבינה מנוזלים ופורסים לפיסות אחידות בעובי 3-4 מ״מ, כדי שמצד אחד תהיה נוכחת, אבל גם לא תרגיש עבה וצמיגית. הירקות.מרכיבי הסלט חייבים להיות הכי טובים שישL עגבניות אדומות ומלאות טעם, מלפפונים קשים ובצל עסיסי. מתבלים בוויניגרט מתובל בשום ומעל הכל מניחים את פיסות הגבינה החמה. המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מעבירים את כל הירקות החתוכים לקערת הגשה ומערבבים. 2בנפרד, מערבבים את חומרי הרוטב. 3מחממים גריל או מחבת עם מעט שמן זית וצולים את פיסות החלומי משני הצדדים עד לקבלת צריבה יפה. 4יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים, מניחים את גבינת החלומי מעל ומגישים מיד. סלט חלומי. חלום|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |