
מאפינס מנצחיםהמאפינס האלה הם כמו שמלה שחורה, מהסוג שמצליח לנצוץ בכל אירוע שלא יהיה. על הבסיס הזה אתם מוזמנים להוסיף פירות יער, שבבי מקופלת, נוטלה או כל מתוק אחר שעושה לכם את זה. ההצלחה מובטחת![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):
תוספות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים את השקעים של תבנית המאפינס. 2מערבבים בקערה את הקמח והסוכר. 3בקערה נפרדת מערבבים את הביצה, החלב, הווניל, השמן וקליפת הלימון (או תפוז). 4מוסיפים את הבלילה לתערובת הקמח ומערבבים כמה שפחות. חשוב להקפיד על ערבוב מינימלי, כאן טמון הסוד למאפינס רכים ועסיסיים. 5יוצקים כף מהבלילה לכל אחד משקעי התבנית, מוסיפים את התוספת שבוחרים: כפית נוטלה, פירות יער ושוקולד לבן או צימוקים - וממשיכים עם כף נוספת, עד שממלאים כשלושת רבעי מהנפח. 6אופים כ-20 דקות, עד שהמאפינס תפוחים וזהובים. נועצים קיסם במרכזם - הם הוא יוצא לח עם פירורים עליו, סימן שהמאפינס אפויים כהלכה. המאפינס המנצחים|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |