1 מערבבים את חומרי נוזל הכבישה, ומקפידים שהסוכר והמלח יימסו. מכניסים את הנתח, ומשהים 12-6 שעות במקרר. מדי 3 שעות הופכים.
2 מחממים תנור ל-250 מעלות. מכינים תבנית עם רשת מעליה.
3 מורחים את הנתח בשמן, ומפזרים את התבלינים כך שיידבקו ויצפו אותו יפה. מניחים את הנתח על הרשת בתבנית.
4 צולים 10-15 דקות להשחמה. מורידים את החום ל-160 מעלות, מניחים על הנתח נייר אפייה ועוטפים ברדיד אלומיניום. ממשיכים באפייה עוד 40 דקות. כדי לבדוק שהנתח מוכן מורידים את הכיסוי, נועצים שיפוד ומוודאים שהנוזל שניגר ממנו שקוף. אם לא - ממשיכים באפייה. לא מחוררים יותר מדי כדי לא לייבש את הנתח, הנוזלים שבתוכו אחראים על עסיסיותו.
5 מצננים. עוטפים בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום או ניילון נצמד כדי לשמור על הנתח מפני ייבוש.