אוכל
אוכל
קציצות על ספגטי

קרקרים עם גרעינים ושיבולת שועל

אכלנו לא מעט בארוחת החג האחרונה, אנחנו לא מתביישים בזה, ובגלל שיש עוד ערב חג שלם לפנינו - חשבנו שיהיה נחמד לעשות כמה ימים של קיזוזים. אז דבר ראשון הכנו את הקרקרים האלה, ויצא כל כך טעים שהכנו אותם שוב

|mako אוכל| פורסם07:06
קרקרים עם גרעינים ושיבולת שועל (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.7171reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 כוס (140 גרם) קמח מלא
  • 1 כוס שיבולת שועל דקה (מהירת הכנה)
  • 4 כפות שומשום (לבן או מעורבב עם שחור)
  • 4 כפות פשתן
  • 2 כפות צ'יה
  • 1 כוס גרעיני חמנייה ו/או דלעת
  • 2 כפיות מלח
  • 4 כפות שמן קוקוס
  • חצי ליטר (כ-2 כוסות) מים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים שתי תבניות תנור בניירות אפייה.

2מערבבים את כל החומרים בקערה.

3יוצקים חצי כמות לתבנית אחת, ואת היתר לתבנית השנייה.

>> והנה המון מתכונים לסוכות

4אופים כרבע שעה עד להתייצבות ראשונית, מוציאים, ובעזרת גלגלת פיצה חותכים למלבנים. מחזירים לאפייה למשך 40 דקות נוספות, או עד שהקרקרים מזהיבים יפה.

5מצננים ושומרים בכלי אטום.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il