
קרקרים עם גרעינים ושיבולת שועלאכלנו לא מעט בארוחת החג האחרונה, אנחנו לא מתביישים בזה, ובגלל שיש עוד ערב חג שלם לפנינו - חשבנו שיהיה נחמד לעשות כמה ימים של קיזוזים. אז דבר ראשון הכנו את הקרקרים האלה, ויצא כל כך טעים שהכנו אותם שוב![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים שתי תבניות תנור בניירות אפייה. 2מערבבים את כל החומרים בקערה. 3יוצקים חצי כמות לתבנית אחת, ואת היתר לתבנית השנייה. 4אופים כרבע שעה עד להתייצבות ראשונית, מוציאים, ובעזרת גלגלת פיצה חותכים למלבנים. מחזירים לאפייה למשך 40 דקות נוספות, או עד שהקרקרים מזהיבים יפה. 5מצננים ושומרים בכלי אטום. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |