
כרובית בתנורכולם אוהבים פרחים שחומים ופריכים של כרובית, אבל לא כולם אוהבים לטגן בשביל זה, והאמת היא שגם לא צריך - צלייה בתנור עושה יופי של עבודה. אפשר להכין בכל טעם שרוצים, אצלנו אוהבים את התיבול האסייתי הזה![]() צילום: נמרוד סונדרס |
כרובית. אנחנו מעדיפים כרובית טרייה, אבל בהיעדר אחת כזו אפשר להשתמש גם בקפואה מהסופר (אבל לא לצפות לאותה פריכות). כרובית טרייה אפשר לחלוט לפני, אבל לא חובה. טריאקי של בית. מערבבים סויה עם דבש, חומץ, ג׳ינג׳ר ושום ומוסיפים קורנפלור להסמכה, כדי שהרוטב יישב יפה על הפרחים ולא ייזל מהם. אייר פרייר. אפשר בהחלט להכין את הכרובית במכשיר לטיגון באוויר, נינג׳ה ודומיו. מניסיון אני אומרת שגם תנור במצב טורבו עושה עבודה מעולה. המצרכים (6 מנות):
לטריאקי ביתי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מסדרים את פרחי הכרובית על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור. 3מכינים טריאקי: יוצקים את רוטב הסויה לסיר קטן ומביאים לרתיחה עם הדבש/מייפל, שמן השומשום, חומץ האורז, הג'ינג'ר והשום. מבשלים תוך ערבוב 3 דקות. 4בינתיים מדללים את הקורנפלור בקערית עם מים לקבלת נוזל לבן ללא גושים. מוסיפים לסויה המתובלת ומערבבים עד שמסמיך יפה. 5יוצקים את הרוטב על הפרחים (מתחילים בכמות של שני שליש, ומוסיפים רק אם חסר), מערבבים לציפוי אחיד ומפזרים שומשום. 6ממשיכים בצלייה עוד כ-40 דקות או עד שפרחי הכרובית שחומים ופריכים. כרובית בתנור. יש טעים, ויש מושלם|צילום: נמרוד סונדרס כרובית בתנור. הכי טוב מכרובית טרייה|צילום: נמרוד סונדרס>> לכל המתכונים הכי טובים שלנו >> לבלוג של אורלי -סיר פלא ** מומלץ להגיש עם זילוף של טחינה או חמאת בוטנים. תגיות:כרובית ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |