
סלט אטריות שעועיתסלט אטריות שעועית עם ירקות, בוטנים וגרגירי רימון ברוטב צ'ילי, שבתוספת קטנה של עוף יכול בקלות לתפקד על תקן מנה עיקרית. מנה מרעננת, בריאה, צבעונית ומפוצצת טעמים - באמת בכלום עבודהרחלי קרוט|mako אוכל| פורסם02/05/2207:01 ![]() צילום: רחלי קרוט, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1שמים את האטריות בקערה רחבה ושופכים מים רותחים עד כיסוי. סוגרים במכסה או צלחת גדולה ומניחים לאטריות להתרכך במשך 10-15 דקות. 2בינתיים מכינים את הסלט: מגררים את הגזר בפומפייה או במעבד מזון לגפרורים דקים. חותכים את הצנוניות לפרוסות דקות מאוד. פורסים את הבצל והצ'ילי לטבעות דקות מאוד, קוצצים את הכוסברה וחותכים את הכרוב לרצועות דקות. 3קוצצים גס את הבוטנים. 4מערבבים בכוס או בקערה את כל מצרכי הרוטב. 5מסננים את האטריות ומוסיפים את כל הירקות, הבוטנים וגרגירי הרימון. 6מזלפים את הרוטב ומערבבים. מגישים בטמפרטורת החדר. הערות ושדרוגים:* לגרסה טבעונית ממירים את הדבש בסילאן או מייפל. * במקום אטריות שעועית ניתן להשתמש באטריות אורז (שימו לב שצריך לבשל אותן לפי ההוראות על האריזה). * רוצים לשדרג? אפשר להוסיף לסלט צרור עלי נענע קצוצים גס. * רוצים להפוך את הסלט למנה עיקרית? מוסיפים חצי קילו עוף טחון, צרוב היטב על מחבת ומפורר רק חלקית, ומערבבים עם שאר המצרכים. תגיות:אטריות שעועית ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |