
פילה סלמון במייפל וחרדל עם קראסט פיסטוקיםהמנה הזו אולי צועקת מישלן, אבל תכלס היא דורשת חצי שעה עבודה גג - אם אתם קוראים ללערבב כמה דברים ולהכניס לתנור עבודה. פראייר מי שלא מכין כזה לחגרחלי קרוט|mako אוכל| פורסם30/03/1707:15 ![]() צילום: רחלי קרוט, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
לקראסט פיסטוקים:
אופן ההכנה:1חותכים את הסלמון לפרוסות בעובי 4-5 ס"מ. 2בקערה מערבבים מייפל, חרדל, פלפל ומלח ושמן זית. 3מכניסים את פרוסות הסלמון לקערה עם המרינדה ומערבבים בעדינות עד שהסלמון מצופה היטב מכל הכיוונים. מניחים לסלמון לספוג מטעמי המרינדה במשך רבע שעה או לילה שלם עטוף בניילון נצמד. 4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5בינתיים קוצצים גס את הפיסטוקים וחותכים את העירית לטבעות דקות. מערבבים בקערה קטנה ומתבלים בתיבול דג. 6מוציאים את הסלמון מהמרינדה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה, כשהחלק עם העור כלפיי מטה. 7מדביקים את תערובת הפיסטוקים על החלק העליון של הסלמון ואופים בתנור במשך 10-15 דקות, תלוי במידת העשייה האהובה עליכם. תגיות:סלמון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |