
רבע עוף במילוי בשר, פטריות וצנובריםרוצים להרשים בארוחת החג, אבל לעשות את זה באמת וכמו שצריך? הכינו את המנה העיקרית הזו, שיש בה גם עוף, גם בקר, גם ירקות וגם טעם לא מהעולם הזה. או במילה אחת: וואו!![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):למילוי:
לעוף:
לרוטב:
אופן ההכנה:1קוצצים את הבצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את הבשר הטחון, קוביות חזה העוף והפטריות וממשיכים לערבב. 2כשכל הבשר הטחון משנה את צבעו מוסיפים את הצנוברים. מתבלים במלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט, תיבול לפרגיות, פפריקה ותיבול על האש ומערבבים היטב. 3ממלאים כל רבע עוף בשישית מהמילוי. סוגרים ומניחים על תבנית עם פרוסות הבצל. וככה זה נראה פתוח|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל4מערבבים את חומרי הרוטב ומברישים את רבעי העוף. מפזרים פטרוזיליה ושומשום, אם רוצים. שופכים את שארית הרוטב לתבנית ומכסים היטב בנייר כסף. 5מחממים תנור ל-200 מעלות בטורבו וצולים שעה. 6מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור ל-5 דקות אחרונות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |