
המצרכים (45 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה עם הסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל, ומערבלים שוב עד להטמעה מלאה. לקערה נפרדת מנפים את הקמח, אבקת קקאו ואבקת אפייה. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומערבלים רק עד שהקמח נטמע. מוסיפים את האגוזים והשוקולד ומערבלים רק עד לפיזור אחיד. מעבירים את הבצק לקירור לחצי שעה. 2מחממים תנור לחום של 160 מעלות. מגלגלים באבקת סוכר|צילום: חן שוקרון, mako אוכל3כשהבצק קר יוצרים ממנו כדורים בקוטר של 2.5 ס"מ. מגלגלים כל כדור באבקת סוכר ומניחים במרווחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. משטחים קלות את העוגיות. מעבירים לתבנית ומשטחים מעט|צילום: חן שוקרון, mako אוכל4אופים 8-9 דקות. במהלך האפייה מרבית אבקת הסוכר תיספג בעוגיות. מאפשרים לעוגיות להתקרר ומגלגלים אותן שוב באבקת סוכר. * שומרים בקופסא אטומה עד שבוע בטמפרטורת החדר. * מבוסס על מתכון של ג'ינה דה פלמה. בקרו בבלוג של חן -מתוקים שלי >> בשבוע שעבר הכנו ביסקוויטים עם קינמון ותבלינים>> מתכון לשווארמה טבעונית (כן, כן)![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |