1מכינים את שכבת הג'לי: שמים בקערה את אבקת הג'לי ויוצקים פנימה את המים הרותחים. מערבבים בעזרת מטרפה ידנית עד להמסה מלאה של האבקה.
2מניחים בתחתית כל כלי אישי את תותים קצוצים ויוצקים מעל את נוזל הג'לי עד לגובה של חצי מהכוס. מעבירים לקירור עד להתייצבות מלאה (שעה לפחות).
3מכינים את שכבת קרם יוגורט הווניל: מעבירים את היוגורטים לקערה גדולה, מוסיפים את האינסטנט פודינג, ממתיק הסטיביה ותמצית וניל ומערבבים היטב בעזרת מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מקררים חצי שעה לפחות. מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק רחב.
4מרכיבים את הקינוח: מוציאים את כוסות הג'לי שהתייצב ומזלפים מעל תלולית קרם יוגורט, מפזרים מעל את הפיסטוקים הקצוצים ומגישים.
לבלוג של אולגה -המרכיב הסודי
>> לעוד מתכונים ללא תוספת סוכר