
פנקוטה עם רוטב שוקולד ללא תוספת סוכרכבר פגשנו הרבה קינוחים ללא סוכר, אבל המתכון הזה כבש אותנו כבר מהרגע הראשון. פשוט וקל להכנה, וחשוב מזה, ממש קל לאכילה. כיף ללא סוכר? קנינואולגה טוכשר|mako אוכל| פורסם14/06/1607:39 ![]() צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל |
המצרכים (5 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1בכלי קטן מערבבים ג'לטין ומים, ומשאירים בצד ל-10 דקות עד שהג'לטין סופח את כל הנוזלים. 2מביאים שמנת לבישול וחלב עד לסף רתיחה על להבה בינונית. מכבים את הלהבה. 3מוסיפים את קוביות השוקולד, מחכים כמה דקות ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. 4מעבירים את הכלי עם הג'לטין למיקרוגל, ומחממים במשך 15-20 שניות עד שהוא שוב הופך לנוזלי. 5יוצקים את הג'לטין המומס לסיר עם התערובת השוקולדית ומערבבים היטב. 6יוצקים את הפנקוטה לשקעים של תבנית סיליקון, מניילנים, ומעבירים לקירור של 2-3 שעות עד להתייצבות מוחלטת (אפשר להשתמש גם בתבניות אישיות אחרות או כוסות). 7לקראת הגשה מעבירים סכין חדה על קצוות השקעים והופכים את הפנקוטה על צלחות אישיות. מקשטים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |