אוכל
אוכל

סלסילות קדאיף עם מעדן פרי, קרם וניל ותותים

מה דעתכם על השילוב של אטריות קדאיף מתפצחות בפה, קרם וניל עדין עדין ותותים? יופי של שילוב, נכון? גם אנחנו חושבים ככה. אנחנו גם חושבים שאם מצליחים לא להוסיף סוכר לחגיגה הזו - זה בכלל רווח נקי

|mako אוכל| פורסם07:04
Rating:4.749reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (12 מנות):

לבסיס:

  • 250 גרם אטריות קדאיף מופשרות
  • 100 גרם חמאה, מומסת
  • 2 שקיות ממתיק סטיביה

למלית:

  • 400 מ"ל (פחית) חלב קוקוס
  • חצי כוס חלב
  • 80 גרם (2 חבילות) אינסטנט פודינג וניל ללא תוספת סוכר
  • חצי צנצנת מעדן פרי תות שדה ללא תוספת סוכר
  • 6 תותים חצויים

לקישוט:

  • 3 תותים חתוכים לרבעים
  • פיסטוק קצוץ

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים היטב תבנית שקעים.

2מכינים בסיס קדאיף: מניחים אטריות קדאיף בקערה גדולה, יוצקים עליהן חמאה מומסת עם סטיביה ובעזרת הידיים מערבבים היטב כך שיצופו היטב מכל הצדדים.

3מרפדים כל שקע באטריות קדאיף משומנות כך שייווצרו מעין סלסילות קטנות.

4אופים את סלסילות הקדאיף כ-10-15 דקות, עד הזהבה. מצננים כ-10 דקות ומוציאים בזהירות מהשקעים.

5מכינים קרם: מקציפים יחד חלב קוקוס, חלב ופודינג כ-3 דקות לקרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר גדול משונן.

6מרכיבים את הסלסילות: מניחים בתחתית כל בסיס כחצי כפית מעדן פרי, מזלפים תלולית קרם, נועצים רבע תות ומפזרים מעט פיסטוק.

לבלוג של אולגה -המרכיב הסודי

>> בפעם שעברה הכנו שוקולד ואגוזים ללא תוספת סוכר

>> עוד המון מתכונים לקינוחים ומאפים טעימים - בבייקרי שלנו

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il