
עוגת גבינה עם בננה ותותים ללא אפייהרוצים להתפנק ללא תוספת סוכר? למה שלא תאמצו את העוגה הצבעונית הזו, שתוסיף חיים לכל שולחן, והכי חשוב: ללא אפייה בכלל? עכשיו נראה את האורחים שלכם מבינים שאין כאן סוכר מוסףאולגה טוכשר|mako אוכל| פורסם05/07/1606:18 ![]() צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל |
המצרכים :לתחתית (לתבנית בקוטר 18-20 ס"מ)
לשכבת גבינה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מניחים רינג או תבנית על קרש עם נייר אפייה ומרפדים את הדפנות בסרט שקוף או נייר אפייה. 2טוחנים את העוגיות במעבד מזון עד לקבלת תערובת פירורית. 3מוסיפים את החמאה וטוחנים שוב עד שהיא נטמעת ומתקבלת תערובת במרקם חול רטוב. 4משטחים את התערובת היטב בתחתית הרינג או התבנית ומעבירים להקפאה לחצי שעה. 5בינתיים מכינים את שכבת הגבינה: מערבבים בקערית את הג'לטין והמים ומשאירים בצד ל-5-10 דקות כדי שהג'לטין יספח את כל הנוזלים. 6מערבבים בעזרת מיקסר ידני או מטרפה את הגבינה, היוגורט, הבננות והסטיביה עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. 7מחממים את הג'לטין במיקרוגל או על אש נמוכה עד להמסה מלאה. 8מוסיפים את הג'לטין לקערה ומערבבים היטב. 9יוצקים את התערובת לתוך הרינג מעל שכבת העוגיות. עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים לשעתיים עד שהעוגה מתייצבת. 10מניחים את התותים (או הפרי שבחרתם) מעל שכבת הגבינה שהתייצבה, מכינים ג'לי בהתאם להוראות היצרן, מצננים טיפה תוך ערבוב במטרפה ויוצקים מעל הפרי. 11מעבירים לקירור של כחצי שעה או עד ששכבת הג'לי מתייצבת. שומרים במקרר בכלי אטום. לבלוג של אולגה -המרכיב הסודי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |