1מבשלים בסיר עם מים ומלח את הארטישוק עד שהוא מתרכך לחלוטין. מסננים ושומרים מעט ממי הבישול.
2טוחנים את הארטישוק בבלנדר, מוסיפים את שיני השום קונפי ואת שמן הזית, וממשיכים לטחון עד לקבלת קרם חלק וסמיך.
3במחבת חמה עם שמן זית מקפיצים במחבת חמה את הפטריות. מוסיפים את השעועית ומערבבים עוד כ-2 דקות
4מוסיפים את הטריאקי וחלב הקוקוס, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
5מרכיבים את המנה: מורחים את קרם הארטישוק בתחתית של צלחת עמוקה. מניחים מעל את הפטריות והשעועית, מקשטים בעלי כוסברה טריים, בוטנים מטוגנים שומשום קלוי וגילופי פרמזן, ומגישים.
לפייסבוק של קפה קפה