אוכל
אוכל

דניס על מצע רביולי פטריות

קבלו יופי של ארוחת צהריים: דג דניס צרוב במחבת פסים לצד רביולי טרי במילוי פטריות ובצל, עם ירקות ירוקים ושום קונפי. הרווחתם

|קפה קפה| פורסם13:31
Rating:4.853reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

לדג:

  • 2 יחידות דג דניס גדול, מפולטים
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

לתוספות:

  • שמן זית
  • 100 גרם אפונה קפואה
  • 100 גרם שעועית עדינה קפואה
  • 100 גרם פולי אדממה, קלופים
  • 3 שינישום קונפי
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • מנת רביולי פטריות ובצל (קנוי ומוכן מראש, אפשר גם רביולי אחר לפי הטעם)
  • קוביית חמאה

אופן ההכנה:

1מחממים על להבה גדולה סיר עם מים ומלח לבישול הרביולי.

2משמנים ומתבלים את פילה הדניס וצורבים במחבת פסים מלוהטת - תחילה מצד העור, ולאחר שהוא משחים מהצד השני כשתי דקות נוספות. מכבים את האש ומניחים את הדגים בצד.

3במחבת ווק עם שמן זית מקפיצים את הירקות הירוקים יחד עם שיני השום, המיץ וקליפת הלימון. מתבלים.

4במקביל מבשלים את הרביולי במים. כשהרביולי צפים מוציאים אותם לתוך מחבת הירקות הירוקים ומוסיפים את קוביית החמאה להעשרת הרוטב והסמכתו.

5מרכיבים את המנה: מעבירים את הרביולי והירוקים לצלחת הגשה (משאירים במחבת מעט מהרוטב ומעט מהירקות). על הרביולי מניחים את פילה הדג ועליו את שאר הירקות הירוקים והרוטב שנותר. מקשטים בעלים טריים של פטרוזיליה, כוסברה ונענע, ומגישים.

לפייסבוק של קפה קפה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il