
המצרכים (2 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים היטב ווק ומתחילים לצרוב בשמן זית את הירקות: גזרים ראשונים, ואחריהם פלפלים צבעוניים, בצל ושום. מוסיפים את הסלמון לצריבה. 2כשהכל חם מוסיפים את האטריות המבושלות ומערבבים היטב. מוסיפים את הרוטב בהדרגה ומערבבים עד שכל הרוטב נספג באטריות. 3מוסיפים את הפטריות, הבצל הירוק והשעועית הירוקה ומערבבים עוד כ-2 דקות. 4מעבירים את התערובת המוקפצת לצלחת עמוקה ומקשטים בעוד בצל ירוק, כוסברה, בוטנים ושומשום. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |