המצרכים (3 מנות):לבצלים:
לרוטב:
אופן ההכנה:1קולפים את הבצלים, ובעזרת סכין חדה עושים חתך עמוק לאורכו של כל בצל עד למרכזו (נזהרים שלא לחצות אותו לשניים). 2מניחים את כל הבצלים בסיר עם במים (עד לכיסוי הבצלים) ומרתיחים כ-20 דקות (תוכלו לראות איך עלי הבצל מתחילים להיפרד אחד מהשני). 3שוטפים את הבצלים במי ברז ומצננים. 4מערבבים את האורז עם שאר חומרי המלית. 5מפרידים את עלי הבצל ומניחים בקצה של כל עלה בערך כף מהמלית ( תלוי בגודל), ומגלגלים. 6משמנים סיר סוטאז' עם 2 כפות שמן. 7מסדרים את הבצלים בסיר כאשר הצד עם תפר הסגירה מונח כלפי מטה. חוזרים על הפעולה עם כל שאר הבצלים (את שאריות הבצלים ניתן לטחון ולהוסיף לרוטב). 8מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב ושופכים על הבצלים שבתוך הסיר. מבשלים על אש בינונית כ-40 דקות בכיסוי חלקי, ומגישים. סבתה לאה והתוצאה הסופית|צילום: שני בריל, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |