אוכל
אוכל

קציצות כרישה של סבתא מזל

כשסבתא מזל עמרני רוצה לפנק את הנכדים שלה, זה לוקח לה בדיוק חצי שעה: היא קוצצת ומרתיחה, מקררת ומערבבת, יוצרת קציצות קטנות ונהדרות, ואחרי טיגון קצרצר כל בני המשפחה לא מפסיקים ללקק את האצבעות

|mako אוכל| פורסם12:24
Rating:4.193reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

  • 4 גבעולי כרישה (רק החלק הלבן), קצוצים
  • בצל גדול, קצוץ
  • כוס קמח מצה
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כפית אבקת אפייה
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 ביצים
  • שמן קנולה (לטיגון)

אופן ההכנה:

1מבשלים בסיר עם מים רותחים את הכרישה למשך 10 דקות. מסננים ומעבירים לקערה.

2מוסיפים את כל שאר המרכיבים ויוצרים קציצות שטוחות.

3מטגנים את הקציצות במחבת עם שמן (חצי עמוק) עד להשחמה משני הצדדים. מעבירים לנייר סופג ומגישים.

קציצות כרישה של מזל עמרניסבתא מזל עם התוצאה הסופית|צילום: שני בריל, mako אוכל

>> רוצים גם אתם לבשל כמו סבתא מזל? לחצו כאן

>> עוד מתכונים של סבתות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il