1מטגנים במחבת עם 3 כפות שמ את הבצל וקוביות הפרגית עד להזהבה. מוסיפים את מקלות הגזר ומטגנים כ-4 דקות נוספות ומסירים מהאש.
2בסיר נפרד שמים את יתרת השמן והאורז. מערבבים ומוסיפים את התבלינים והשזיפים. מערבבים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
3מוסיפים את גרגירי החומוס וכל תכולת המחבת. מערבבים היטב ומכסים ל-25 דקות.
4מורידים את הסיר מהאש ומשאירים מכוסה כ-5-10 דקות נוספות. מערבבים בזהירות ומגישים.
סבתא כרמלה עם התוצאה הסופית|צילום: שני בריל, mako אוכל>> רוצים גם אתם לבשל כמו סבתא כרמלה? לחצו כאן