
עוף במעטפת מלחמנת העוף המרשימה הזאת קלה להכנה באופן מגוחך: מכסים עוף שלם במלח עם תבלינים ואופים. התוצאה שמתקבלת היא עוף רך בטירוף, נימוח ובכלל לא מלוח מדי. מגישים לשולחן עם מעטפת המלח ושוברים אותה מול האורחים|mako אוכל| פורסם22/09/1409:43 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 190 מעלות. 2מייבשים את העוף עם מגבות נייר חד פעמיות. 3מערבבים את המלח עם התבלינים. יוצקים לתבנית אפייה בעלת שוליים גבוהים כשליש מכמות המלח המתובל. מניחים את העוף במרכז התבנית ומכסים אותו בשארית המלח. מהדקים את המלח לעוף עם הידיים. 4מרטיבים את הידיים, מטפטפים מעט מים מקצות האצבעות על המלח ומעבירים לתנור לשעה וחצי. 5מסירים את המעטה הקשיח של המלח בעזרת סכין משוננת או אפילו פטיש שניצלים (בעדינות), חושפים את העוף ומגישים. *את התבלינים ועשבי התיבול אפשר להחליף לפי טעמכם. >> ואיך מכינים בטטה צלויה במלח?>> מתוקים שלי:פנקייקס דבש לבוקר של ראש השנה![]() | מלח הארץ משיקה |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |