
אנטיפסטי צלוי במלח גסכמה שפשוט להכין אנטיפסטי - את האנטיפסטי הזה פשוט אפילו יותר. מפזרים מלח בתבנית, מסדרים ירקות, טיפה שמן זית - וזה הכל. עוד 25 דקות בתנור וזהו|מלח הארץ| פורסם10/11/1409:58 ![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 220 מעלות. 2מפזרים את המלח בשכבה אחידה על תבנית אפייה, ומסדרים עליו את כל הירקות כשקליפתם פונה כלפי מטה. 3מזלפים מעט שמן זית מעל הירקות (או מורחים במברשת). לוקחים מעט מהמלח שבתבנית ומפזרים אותו בעדינות על הירקות. 4צולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-25 דקות, עד שהירקות מזהיבים. 5מצננים מעט, מזלפים עוד מעט שמן זית וכמה טיפות מיץ לימון, אם רוצים, ומגישים. ![]() | מלח הארץ משיקה |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |