
עוף במלח ברוטב קרם קוקוסקבלו עסקה שאי אפשר לסרב לה: אנחנו נארגן לכם עוף שמתקתקים בפחות מדקה, ואתם תקדישו עוד רבע שעה כדי לצוות אליו רוטב אסייתי טעים ופיקנטי. סגרנו?![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (5 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפזרים את המלח הגס. מסדרים את שוקי העוף על המלח וצולים 45 דקות בתנור החם. 3בינתיים מטגנים בסיר את השום והג'ינג'ר כחצי דקה. מוסיפים קרם קוקוס, נענע ותערובת חמישה תבלינים ומבשלים תוך ערבוב על אש נמוכה כ-10 דקות. 4בתום הצלייה מעבירים את שוקי העוף לסיר ומבשלים כ-5 דקות. 5סוחטים לימון מעל העוף ומגישים עם אטריות אורז או אורז לבן. ![]() | מלח הארץ משיקה |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |