אוכל
אוכל

עוף במלח ברוטב קרם קוקוס

קבלו עסקה שאי אפשר לסרב לה: אנחנו נארגן לכם עוף שמתקתקים בפחות מדקה, ואתם תקדישו עוד רבע שעה כדי לצוות אליו רוטב אסייתי טעים ופיקנטי. סגרנו?

|mako אוכל| פורסם06:37
עוף במלח ברוטב קרם קוקוס (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:2.912reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 10 שוקי עוף
  • כף מלח גס

לרוטב:

  • מעט שמן לטיגון
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • קופסת קרם קוקוס
  • חופן נענע טרייה
  • כפית וחצי "תערובת חמישה תבלינים" (להשיג במחלקה האסייתית של רשתות השיווק הגדולות)
  • לימון

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפזרים את המלח הגס. מסדרים את שוקי העוף על המלח וצולים 45 דקות בתנור החם.

3בינתיים מטגנים בסיר את השום והג'ינג'ר כחצי דקה. מוסיפים קרם קוקוס, נענע ותערובת חמישה תבלינים ומבשלים תוך ערבוב על אש נמוכה כ-10 דקות.

4בתום הצלייה מעבירים את שוקי העוף לסיר ומבשלים כ-5 דקות.

5סוחטים לימון מעל העוף ומגישים עם אטריות אורז או אורז לבן.

>> בשבוע שעבר הכנו ניוקי יפהפיים עם עגבניות ובייבי מוצרלה

>> כל המתכונים לסוכות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il