מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

סטייק כרובית פיצה

קבלו מתכון לפיצה מהממת בלי בצק בכלל: במקום כל הפחמימות (וגם כל העבודה הכרוכה בהן) - פשוט משתמשים בפרוסות כרובית צלויות ומושלמות בפני עצמן. מי אמר שפיצה לא יכולה להיות גם סופר טעימה וגם בריאה?

|mako אוכל| פורסם07:10
סטייק כרובית פיצה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2פורסים את הכרובית לפרוסות בעובי של כס"מ וחצי.

3מברישים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפליםומכניסים לתנור ל-25 דקות או עד הזהבה.

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

סטייק כרובית פיצהסטייק הכרובית רגע לפני שהופך לפיצה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4מוציאים מהתנור ומורחים על כל סטייק כרובית 2 כפות רוטב עגבניות או רוטב פיצה.

5מפזרים מעלגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)צהובה ותוספות שאוהביםומכניסים שוב לתנור ל-5 דקות להקרמה.

מגישים חם.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il