
סטייק כרובית פיצהקבלו מתכון לפיצה מהממת בלי בצק בכלל: במקום כל הפחמימות (וגם כל העבודה הכרוכה בהן) - פשוט משתמשים בפרוסות כרובית צלויות ומושלמות בפני עצמן. מי אמר שפיצה לא יכולה להיות גם סופר טעימה וגם בריאה?![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2פורסים את הכרובית לפרוסות בעובי של כס"מ וחצי. 3מברישים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפליםומכניסים לתנור ל-25 דקות או עד הזהבה. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
4מוציאים מהתנור ומורחים על כל סטייק כרובית 2 כפות רוטב עגבניות או רוטב פיצה. 5מפזרים מעל גבינה צהובה ותוספות שאוהביםומכניסים שוב לתנור ל-5 דקות להקרמה. מגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |