
גרנולה מושלמת שמכינים במחבת ב-5 דקותאנחנו מסוג האנשים שיכולים לחיות על גרנולה, ואת המתכון הזה של רון יוחננוב לגרנולה פריכה אנחנו הולכים לאמץ: בלי להסתבך עם התנור, פשוט מקפיצים במחבת שיבולת שועל, פיצוחים ותוספות שאוהבים, וזהו![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים מחבת נון סטיק ומוסיפים שמן ומייפל. מבשלים על להבה גבוהה כדקה עד לבעבוע. 2מוסיפים את שיבולת השועל, התוספות והקינמון. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3מורידים ללהבה בינונית, מערבבים ומבשלים כ3-4 דקות או עד שהגרנולה נראית שזופה מעט. 4לגרנולה פירורית: מעבירים למגש מרופד בנייר אפייה ומשטחים. אם רוצים צ'אנקים של גרנולה - מעבירים למגש מרופד בנייד אפייה ומרכזים כגוש אחד. אחרי ההתקררות מפוררים לצאנטים. 4מקררים היטב ומעבירים לצנצנת אטומה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב גרנולה ב-5 דקות במחבת|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |