אוכל
אוכל

פיצה אישית במיקרוגל

לפעמים אנחנו לא רעבים עכשיו, אלא רעבים כבר מלפני שעה. רון יוחננוב מבריק עם מתכון היסטרי לפיצה במיקרו (כן!) בול לרגעים כאלה: בצק פלא שמכינים בצ'יק, רוטב, גבינה, תוספות ומיקרוגל. זה כל מה שאתם צריכים

|mako אוכל| פורסם07:04
פיצה במיקרו (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.5329reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

  • 50 גרם (3 כפות גדושות) קמח תופח
  • 30 מ"ל (2 כפות) חלב
  • קורט מלח
  • רוטב פיצה
  • גבינת מוצרלה או גבינה צהובה, מגורדת
  • תוספות לבחירה

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את הקמח, החלב והמלח עד שמתגבש בצק. מגלגלים את הבצק לכדור ובעזרת מערוך משטחים לצורה של פיתה.

2מניחים על צלחת חסינת חום ומחוררים את הבצק בעזרת מזלג.

3מכניסים למיקרוגל ל-40 שניות.

4מוציאים את הבצק מהמיקרוגל, מוסיפים את הרוטב והגבינה הצהובה ותוספות שאוהבים ומכניסים לעוד 20 שניות (כמובן שהזמנים יכולים להשתנות קצת בין מיקרו למיקרו).

5מגישים חם.

** המתכון בהשראתEmma's Goodies

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il