
פיצה אישית במיקרוגללפעמים אנחנו לא רעבים עכשיו, אלא רעבים כבר מלפני שעה. רון יוחננוב מבריק עם מתכון היסטרי לפיצה במיקרו (כן!) בול לרגעים כאלה: בצק פלא שמכינים בצ'יק, רוטב, גבינה, תוספות ומיקרוגל. זה כל מה שאתם צריכים![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את הקמח, החלב והמלח עד שמתגבש בצק. מגלגלים את הבצק לכדור ובעזרת מערוך משטחים לצורה של פיתה. 2מניחים על צלחת חסינת חום ומחוררים את הבצק בעזרת מזלג. 3מכניסים למיקרוגל ל-40 שניות. 4מוציאים את הבצק מהמיקרוגל, מוסיפים את הרוטב והגבינה הצהובה ותוספות שאוהבים ומכניסים לעוד 20 שניות (כמובן שהזמנים יכולים להשתנות קצת בין מיקרו למיקרו). 5מגישים חם. ** המתכון בהשראתEmma's Goodies רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |