אוכל
אוכל

צ'יפס פסטה

זוכרים את הפסטה פטה בתנור מטיקטוק שחירפנה את הרשת? אז עכשיו להיט חדש עם פסטה השתלט לנו על הפיד: פסטה קראנצ'ית בקלי קלות שלא מצליחים להפסיק לנשנש. אם ברשותכם מכשיר לטיגון באוויר חם - זה הזמן להשתמש בו

|mako אוכל| פורסם14:59
צ'יפס פסטה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.5173reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחמש דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חבילת פסטה
  • 3 כפות גבינת פרמזן (לא חובה)
  • כפית עשבי תיבול טריים או תבלינים יבשים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כף שמן

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה ממי הבישול ומעבירים לקערה.

עודמתכונים ב-10 דקות

3מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים.

4מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומפזרים מעליו את הפסטה בשכבה אחת (אפשר גם להשתמש במכשירי טיגון אוויר חם ללא שמן).

צ'יפס פסטה בתנורלפזר ככה שאף חתיכה לא עולה על חברתה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

5מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כרבע שעה או עד הזהבה.

6מגישים חם, מומלץ לד מטבלים.

מומלץ להגיש עם מטבלמומלץ להגיש עם מטבל|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il