
צ'יפס פסטהזוכרים את הפסטה פטה בתנור מטיקטוק שחירפנה את הרשת? אז עכשיו להיט חדש עם פסטה השתלט לנו על הפיד: פסטה קראנצ'ית בקלי קלות שלא מצליחים להפסיק לנשנש. אם ברשותכם מכשיר לטיגון באוויר חם - זה הזמן להשתמש בו![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה ממי הבישול ומעבירים לקערה. 3מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים. 4מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומפזרים מעליו את הפסטה בשכבה אחת (אפשר גם להשתמש במכשירי טיגון אוויר חם ללא שמן). לפזר ככה שאף חתיכה לא עולה על חברתה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כרבע שעה או עד הזהבה. 6מגישים חם, מומלץ לד מטבלים. מומלץ להגיש עם מטבל|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |