
רוגלך אוראומה רון יוחננוב עושה כשיש לו ביד מתכון פגז לרוגלך עם בצק רך ומילוי שוקולדי, קרמי ומפנק? נכון מאוד: משדרג את השלמות הזאת עם שברי אוראו קראנצ'יים. לזה אנחנו קוראים שלמות פלוס פלוס![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לבצק:
למילוי:
לזיגוג סירופ סוכר:
אופן ההכנה:1שמים בקערת המיקסר את המלח, מעליו את הקמח, השמרים, הסוכר, הביצים והחלב, ומתחילים ללוש. מיד כשמתגבש הבצק מתחילים להוסיף בהדרגה את החמאה הרכה. 2לשים 10 דקות לפחות עד לקבלת בצק אחיד ומבריק שנפרד מהקערה אך נשאר דביק בתחתית (אם צריך מוסיפים מעט חלב בהדרגה). מכסים ומעבירים את הבצק להתפחה עד הכפלת הנפח (רצוי התפחה של לילה שלם במקרר). 3למילוי: מערבבים בקערה את כל המרכיבים פרט לעוגיות, עד לקבלת ממרח חלק. 4מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, מרדדים כל חלק ומורחים על חצי מכל יריעת בצק את המילוי. מפזרים מעל שברי עוגיות אוראו (ללא הקרם) ומקפלים את הבצק לשניים. חותכים למשולשים, מגלגלים לרוגלך ומניחים להתפחה נוספת של כחצי שעה. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 5מחממים תנור ל-180 מעלות. מברישים את הרוגלך בביצה טרופה ואופים כ-20 דקות או עד הזהבה. 6מכינים סירופ סוכר: מבשלים את המים עם הסוכר על אש קטנה במשך 10 דקות. 7לאחר האפייה מברישים בסירופ סוכר וזוללים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |